В УНГАРИЯ: „Празнуваме дните на ERASMUS+със спомените на феновете от великолепното събитие FAN CUP в Албена“

„Знаем, че ERASMUS+ е изцяло за своите участници и техните истории и затова решихме да отпразнуваме официалните дни за отбелязване на ERASMUS+ (14-16 октомври) с едно символично завръщане към великолепното спортно събитие FAN CUP, което имахме през септември в българския Албена, първият европейски курорт на спорта,“ твърдят участниците от Унгария.

 

Споделяме тук влога на Оливър по телевизията FRADI:

https://www.youtube.com/watch?v=potmj8Qx1yY&ab_channel=Ferencv%C3%A1rosiTornaClub%E2%80%93FradiM%C3%A9dia

 

В този 27-минутен филм, нашите приятели от програмата АКТИВНИ ФЕНОВЕ на ФК ФЕРЕНЦВАРОШ, предлагаме коментари и мнения за спортното събитие с ФАН КУПА, което бе организирано по перфектен начин в България.

 

„Чудесно е да погледнем назад и да съживим тази седмица, каза Гери Вас, ръководител на екипа на екипа на ACTIVE FANS. Гордеехме се да представим по ТВ FRADI и в Унгария едно прекрасно място и един  класен футболен турнир. Много ни хареса курорт Албена, както и организаторите, там срещнахме много приятели. Благодарни сме и с голямо удоволствие бихме се върнали отново за ново издание на ФЕН КУПАТА,” твърдят участниците.

 

В допълнение към своеобразния „work shop“ на феновете по време на събитието, нашите унгарски приятели ни изпратиха спомен за атрактивната хореография от последния футболен мач по FRADI.

 

Благодарим ти, FRADI, за прозренията на феновете и за добрия футбол!